Produk

  • Roller Screen Panto

    Roller Screen Panto

    Kategori produk tina Layar Serangga Bingkai, kami pabrik husus ti Cina, Layar Serangga Bingkai, Layar Serangga Retractable suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Layar Lnsect R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis .Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

  • Pigura Layar Jandela

    Pigura Layar Jandela

    Panto layar teleskopik cocog pikeun pamasangan gerbang, panto éntri, balkon sareng panto jero ruangan.Pangusir reungit fisik pikeun ngajauhkeun kulawarga sareng piaraan tina gigitan reungit sareng gangguan.

  • Panto Layar Pleated

    Panto Layar Pleated

    Kategori produk tina Layar Serangga Bingkai, kami pabrik husus ti Cina, Layar Serangga Bingkai, Layar Serangga Retractable suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Layar Lnsect R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis .Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

  • Roller Screen Jandela

    Roller Screen Jandela

    Kategori produk tina Layar Serangga Roller, kami pabrik husus ti Cina, Layar Serangga Roller, Layar Serangga suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lawang Serangga R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis.Neuteup maju ka gawé babarengan anjeun!

Tentang Kami

  • Master layar

    Service Leuwih alus.

    Techo mangrupakeun produsén profésional pikeun rentang pinuh ku sistem Serangga Screen, suntik plastik keur kebon jeung produk rumah tangga.Produk kami diékspor ka kalolobaan Nagara Éropa utama, kayaning Denmark, Jérman, Polandia, Italia, Perancis, Spanyol jeung Amérika Kalér.

  • Master layar

    Service Leuwih alus.

    Techo mangrupakeun produsén profésional pikeun rentang pinuh ku sistem Serangga Screen, suntik plastik keur kebon jeung produk rumah tangga.Produk kami diékspor ka kalolobaan Nagara Éropa utama, kayaning Denmark, Jérman, Polandia, Italia, Perancis, Spanyol jeung Amérika Kalér.

  • Master layar

    Service Leuwih alus.

    Techo mangrupakeun produsén profésional pikeun rentang pinuh ku sistem Serangga Screen, suntik plastik keur kebon jeung produk rumah tangga.Produk kami diékspor ka kalolobaan Nagara Éropa utama, kayaning Denmark, Jérman, Polandia, Italia, Perancis, Spanyol jeung Amérika Kalér.

  • Master layar
  • Master layar
  • Master layar

Warta Industri

  • Sabaraha jinis layar aya

    Service Leuwih alus.

    Datang usum panas, muka panto sareng jandéla, naha anjeun ogé kaganggu ku reungit?Milih jandela layar katuhu bisa kalayan gampang ngajawab masalah ieu, jadi sabaraha layar aya dina total?01 Screw gerak pesawat...

  • Kumaha carana milih jandela layar

    Service Leuwih alus.

    Usum panas sareng seueur reungit.AC karasaeun yén ventilasi henteu cekap.Nalika kuring muka jandela, kuring ngarasa yén aya loba reungit jeung catkins ngalayang.Naon...