• daptar_bg

Tentang Kami

ngeunaan123

Ngeunaan Techo

Huanghua Techo Bahan Gedong Co., Ltd. nyaéta produsén profésional pikeun rentang pinuh ku sistem Serangga Screen, suntik plastik pikeun kebon jeung produk rumah tangga.Kami lokasina di kota Cangzhou Propinsi Hebei Cina, kalawan merenah 1,5 jam angkutan wadahna ka Tianjin Pelabuhan Internasional, 1 jam karéta gancang ka Beijing.

Techo nyaéta Profesional pikeun ngolah profil Aluminium sareng suntik plastik.Staf Key gaduh 15 ~ 20 taun pangalaman dina industri ieu.Dina taun anyar, Techo aub runtuyan parabot canggih kaasup pinuh otomatis HF panas-unionizer, pinuh otomatis ngaleutikan mesin packing.

Pikeun konsumén, kami henteu ngan hiji supplier basajan, tapi panyadia solusi lengkep, ngumpul dina Studi Produk, Pangwangunan, Produksi, Quality Control, Solusi Penjualan, Toko Témbongkeun Solusi na Saatos-Service.Urang difokuskeun kadali kualitas ketat tur sagala-buleud layanan palanggan, staffs kami ngalaman salawasna sadia pikeun ngabahas kalawan panalungtikan anjeun sarta manggihan solusi.Salaku tambahan, kami parantos nampi sertipikat CE ti ITS, Inok BSCI ti TU V- SUD, sareng bahan baku REACH.

Taun Diadegkeun
Total Pagawe
+
Modal (Juta US$)

Produk Kami

Produk urang diékspor ka kalolobaan nagara Éropa utama, sapertos Denmark, Jérman, Polandia, Italia, Perancis, Spanyol sareng Amérika Kalér.Henteu masalah milih produk urang ayeuna atanapi peryogi kami nyayogikeun solusi pangembangan khusus pikeun ide produk énggal anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami iraha waé.Master layar, kami yakin urang tiasa.

Naha Milih Kami

Pangalaman

Staf konci gaduh pangalaman 15 ~ 20 taun dina industri ieu.

Sertipikat

Kami parantos nampi sertipikat CE ti ITS, Inok BSCI ti TUV-Nord, sareng bahan baku Reach.

Logistik

Kami lokasina di kota Cangzhou, kalawan merenah 1,5 jam angkutan wadahna ka Tianjin Pelabuhan Internasional, 1 jam karéta gancang ka Beijing.

Kualitas Kahiji

Urang sorangan manajemén qualit profésional sarta tim Inspection prosés.

OEM & ODM

Nyadiakeun processing custom, processing OEM sarta jasa lianna.

Performance ongkos

Urang ngajamin pangiriman tepat waktu dina harga nu lumrah.

Prosés pesenan

Lengkah 1

Nyadiakeun Sarat Adat

Hayu urang terang syarat lengkep anjeun (kalebet ukuran, bahan, kuantitas, syarat khusus).

Lengkah2

Meunang Quote a

Dumasar kana detil anu anjeun bikeun, kami bakal masihan anjeun kutipan.

Lengkah 3

Nempatkeun pesenan

Saatos kontrak ditandatanganan, staf profésional kami bakal ngahubungi anjeun pikeun ngonfirmasi detil.

Lengkah 4

Produksi

Produk anjeun didamel sareng anjeun bakal nampi resi éléktronik upami anjeun peryogina.

Lengkah 5

Pangiriman sareng Pengiriman

Nurutkeun kana alamat anjeun nyadiakeun, éta bakal dikirim kaluar.